2011-01-14-Náš znak reprezentoval Český Brod na veletrhu GO a Regiontour v Brně

Název

2011-01-14-Náš znak reprezentoval Český Brod na veletrhu GO a Regiontour v Brně

Popis

Společnost EKO-KOM a.s. a s ní i naše škola je čerstvým držitelem nového světového rekordu. Krajské výstavy znaků měst a obcí ( album je tady také ke shlédnutí) se spojily 13. ledna 2011 na veletrhu GO a Regiontour v jednu obří galerii. V pavilónu P brněnského výstaviště bylo reálně vystaveno 454 znaků, celkem bylo vyrobeno 1025 znaků z materiálů, které jsou recyklovatelné, tedy z takových, které lze běžně vytřídit do barevných kontejnerů. Nejčastěji použitými technikami při vzniku znaků byly lepení a tvarování, vzniklé obrazy tak byly plastikou nebo mozaikou. Rekordní pokus trval více než půl roku. Galerie na webu i reálně vystavené znaky v Brně mají parametry světového rekordu, který byl zaevidován do České databanky rekordů Agentury Dobrý den Pelhřimov. Certifikát o jeho vytvoření byl odeslán jménem společnosti EKO-KOM, a.s. také do kanceláře prezidenta ČR jako dárek České republice spojený s novoročním přáním všeho dobrého v roce 2011 od desetitisíců dětí zúčastněných na projektu a my jsme jedněmi z nich. A našemu znaku to na veletrhu v Brně moc slušelo!

Období

Statistiky

  • 55 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-01-14-Náš znak reprezentoval Český Brod na veletrhu GO a Regiontour v Brně
Komentáře Přidat