2010-06-16-16.ročník turnaje ve vybíjené

Název

2010-06-16-16.ročník turnaje ve vybíjené

Popis

Ve středu 16. června 2010 se již pošestnácté sjeli do naší školy žáci škol z regionu, aby se zde utkali o putovní pohár ve vybíjené smíšených družstev žáků základních škol praktických a speciálních. Tentokrát se u nás v Českém Brodě setkala družstva žáků z Kolína, Kostelce, Kouřimi, Úval, Kutné Hory, Býchor a my z pořádající českobrodské školy.
Ve spolupráci se Středočeským krajem, AŠSK, Gymnáziem Český Brod, které dodalo rozhodčí turnaje, s 1. základní školou, která turnaji "poskytla azyl" v příjemném prostředí na svých hřištích, díky dalším dobrým lidem z řad českobrodských podnikatelů a firem, kteří věnovali především občerstvení či drobné dárky pro účastníky turnaje a za výrazné podpory letos jinak velmi zvláštního počasí, si žáci zahráli o vítězství v turnaji.
Hrálo se nejprve ve dvou skupinách systémem každý s každým, poté se již hrála vzájemná utkání o celkové umístění v turnaji. Turnaj byl tentokrát velmi vyrovnaný a do posledních chvil většiny zápasů nebylo jisté, kdo v něm vlastně zvítězí. Nakonec se do finále dostala družstva Kouřimi a domácích, o třetí místo se utkali žáci Kolína a Býchor.
V celkově velmi pohodovém a bezproblémovém turnaji byl rozhodčími jako nejslušnější tým vyhlášen tým Kostelce, nejlepšími hráči turnaje byli určeni domácí Míša Převrátilová a Pavel Dlouhý. Také ze všech dalších týmů byli rozhodčími vyhlášeni jejich nejlepší reprezentanti. Všichni zúčastnění dostali "ranec sladkostí" ti nejlepší pak další drobné dárky.
Děkujeme všem za účast a těšíme se již na setkání na 17. ročníku tohoto turnaje i na tom nejbližším - na podzimním turnaji v sálové kopané.
Konečné pořadí turnaje: 1. Český Brod, 2. Kouřim, 3. Kolín, 4. Býchory, 5. Úvaly, 6. Kostelec, 7. Kutná Hora

Období

Statistiky

  • 106 fotek
  • 0 se líbí

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-06-16-16.ročník turnaje ve vybíjené
Komentáře Přidat